Den bästa lösningen för läckande system

 

Att ha ett äldre fordon innebär ibland att man kan få läckage i sitt kylsystem. Kör man en veteran så är det inte alltid en lösning att installera nytt och att reparera är en investering man inte har råd med.
Bar’s Leaks Liquid är en pulverbaserad tätning som åtgärdar läckor permanent samt sprickor upp till 0,9mm. Passar bra till både äldre system samt modernare med finare och trängre kylkanaler. Passar bra tillsammans med alla sorters glykoler. Läckor i motorblock och topplockspackningar är inga problem för denna tätningen. Den har en smörjande effekt samtidigt som den tätar, förhindrar kalk, rost samt slambildning. Kan användas i förebyggande syfte som ger ett skydd upp till 12 månader. Innan man använder kylartätningen så passar man på att rengöra systemet ordentligt så man har nytt fräscht kylarmedium i systemet. Det gör du lättast med Bar’s nural som effektivt tar bort avlagringar och rost. En rengöring ger ett bättre flöde i systemet så livslängden på din motor förlängs.
Har man däremot en oljeläcka i sin motor så finns det Bar’s engine oil stop som är speciellt framtagen för att stoppa och förebygga oljeläckage. Den rekonditionerar samt återställer tätningar och packningar samtidigt som den stoppar pågående läckage. Passar i alla förbränningsmotorer vilka går på antingen bensin eller diesel som använder sig av konventionell samt syntetisk motorolja med lång livslängd.