Tips på skönhetsprodukter du ska använda

Att det finns en vansinnig mängd skönhetsprodukter och att skönhetsbranschen är en av världens största kanske du känner till. Därför finns det otroligt mycket att välja på alla olika prisklasser. När du shoppar skönhet online blir dina valmöjligheter ännu större eftersom hela världens produkter då finns att tillgå. Spännande men ibland lite stressande.

Om vi kokar ner detta till hudvård och hudvårdande smink så finns det vissa produkter som vi vill kalla ett måste, medan andra bara är kul. I just hudvård finns det ett par produkter vi vill påstå att alla har nytta av – oavsett kön, hudfärg eller ålder. Dessa är:

Solskydd. Detta är det absolut viktigaste. Största anledningen är för att undvika att få hudcancer, vilket dessvärre är väldigt vanligt. Framför allt hos de som bor där ozonlagret är tunnare men också hos oss i Norden. Detta bör vi använda som sämst februari till oktober, men gärna även de mörkaste månaderna. Märket Exuviance har massor av fina solskydd att välja på. Exuviance är även ett av världens mest välrespekterade märken tack vare sina ingredienser och framgångsrika läkare bakom.

Ansiktsrengöring. Detta för att tvätta bort solskydd och smuts som samlats på din hud under dagen. Använder du smink är det viktigt att tvätta bort detta också. En ren hud brukar vara en välmående hud. Med det i åtanke kan du inte tvätta dig acnefri, men du kan undvika onödig uppkomst av plitor.

Ansiktskräm. Huden kan behöva lite extra mjukgörande kräm som återfuktar och skyddar när du sover. Välj en dagkräm som passar din hudtyp och som gör det du vill. Om du till exempel är ute efter något lite mer aktivt kan du titta hos Filorga, de har aktiva dag- och nattkrämer för alla hudtyper. Från den unga huden till den mogna som vill arbeta anti age. Filorga är även ett bra märke eftersom de har både nybörjarprodukter och produkter för den mer avancerade användaren.

Så, enligt oss är detta de enda måsten en skönhetsrutin ska innehålla. Allt annat är extra som du använder för att få andra resultat. Men att skydda, mjukgöra och rengöra är minimumet. Vi tycker som sagt att Filorga och Exuviance är bra märken men det finns så klart mycket, mycket mer att välja på.

För dom hugade finns även mer information om shopping här: genericshopper.com