Varför det är mode med höga stövlar.

Många moden kommer och går.
Ett mode som har funnits länge och som kommer nog aldrig att tyna bort är just höga stövlar.

Stövlar är en modefavorit som passar bra året runt oavsett vilken typ man föredrar, det är snyggt på sommaren men på hösten och vintern när man är mer uppklädd så passar dom in extra väl.
Ett par stövlar värmer och passar in till dom allra flesta outfits.
Med tanke på hur mycket ett par stövlar ger i både stil och bekvämlighet så är det ett mode som är väldigt brett.

Hur matchar man med ett par over knee stövlar till vardagen och hur stylar man höga stövlar till fest?
När det gäller att hitta ett par stövlar som känns bäst så måste man prova sig fram, det finns många olika modeller som är olika höga och som har olika sorters klackar.
Det finns ett enormt utbud av snygga och höga stövlar att välja mellan.

Jeans är universellt något som passar thigh high boots eller overknee, det blir en fulländad höstlook när man drar på ett par overknee stövlar utan klack över jeansen.
Det är enkelt och elegant med stövlar över jeans och det värmer bra kalla vinterdagar. För bättre komfort så kan man välja ett par tunnare jeans så tyget inte korvar sig eller blir skrynkligt.

Man kan utan problem få en mer westernliknande stil med höga stövlar och fransar på outfiten om man inspireras av dessa detaljer. En annan snygg look är med helsvarta jeans med svarta höga stövlar, det ger en milslånga ben gärna med klack.

Under våren och hösten kan det vara svårt att klä sig rätt när man känner att det är dags för säsongsbyte med modet, där temperaturen hindrar invigningen av den nya garderoben.
Stövlar som är lårhöga passar perfekt till detta så du fortfarande kan ha kjol, klänning eller annat liknande.