Varför tobaksfri snus är ett bättre alternativ

 

Att snusa är ett sundare och mer ekonomiskt alternativ till att röka, all-white portionssnus har ännu fler fördelar över vanligt snus. Det färgar inte av sig på dina tänder eller tandkött, samt att det inte ger dig en dålig andedräkt.

Plus att du kan få en starkare nikotinkick utan att det är upplevs som lika brännande, då det droppar mindre än vanlig snus.
Det finns många smaker att välja mellan, för alla smakpaletter. Det finns sorter med smak av mint som har en kylande effekt och det finns även smaker med smak av godis för den med ett sötsug.

Många föredrar ett snus som smakar kaffe vilket fungerar utmärkt till morgonkaffet som till exempel Zyn espressino
Dom vita prillorna luktar friskt och härligt när man öppnar en snusdosa, man slipper den starka stickande doften som förknippas med snus som innehåller tobak.

Gillar man smaken av mint så ska man kika på samtliga smaker i Velo’s sortiment, dom är duktiga på att få in mintsmak i spännande smakkombinationer och dom har oftast en högre nikotinhalt.
Det finns många spännande udda smaker som man inte annars skulle tänkt på där det annars skulle döljas av den dominanta tobakssmaken.

Tänk dig ett snus som påminner om klassiska kända drinkar, det finns faktiskt!
Shiro har tagit fram smakerna av tre klassiska drinkar som brukar falla dom flesta på läppen.
Pina cola, Cuba libre och mojito är dessa tre klassiska och väldigt populära drinkarna, tillverkaren har tillomed nikotinpåsar med smaken av tobak för som efterfrågar detta.

Så har du ännu inte testat tobaksfri snus så pröva gärna du med, alla som testat nikotinpåsar inser snabbt fördelarna och föredrar detta framför traditionellt snus ganska snabbt.
Nikotinhalten är oftast högre i nikotinpåsar så man känner sitt behov tillfredsställas snabbare än vanligt snus och dessa prillor håller mycket längre med.